Pěna do koupele Balea


Bylo, nebylo, kdysi dávno o Vánocích 2016 jsem vyhrála DM box. A v tom DM boxu nežila žádná čarodějnice, ale pěna do koupele Balea. A teď jsem objevila tyhle fotky a řekla jsem si, že by bylo dobré se jich zbavit tím, že konečně sepíšu recenzi, kterou odkládám už rok a půl :D Tak se hezky usaďte, vezměte si do rukou oblíbený nápoj a vydejte se se mnou do světa vody a bublinek.


Něco vám řeknu. Vůbec si nedávám vany. Vždycky jsem po tom toužila. Víte, jak je to ve filmech a časopisech, jak tam ty kočky leží ve vaně, čtou si a relaxují? To jsem chtěla dělat taky! Mockrát jsem se o to pokoušela. Nanosila jsem si do koupelny svíčky, ztlumila světlo, vzala si knížku, dokonce i čaj nebo jiné nápoje, napustila horkou vodu, přidala sůl nebo vonný olejíček, navrch pěnu, vlezla si tam, uvelebila se... a začala se vztekat, že mám mokré ruce a knížku si zničím. Vylezla jsem z vany a vyměnila jsem jí radši za časopisy (u kterých jsem se nebála, že spadnou do vody, což se mi mockrát stalo). Vlezla jsem zase dovnitř, že teď už to teda začne. Jenomže bez brýlí vidím velký kulový a to čtení moc příjemný není, když musíte nos strčit přímo do stránek. Takže zase vylejzat ven, vzít brýle, vlízt do vany, do ručníku utřít ruce, natáhnout se pro časák... a omylem si cáknout na brýle kapku vody, což mě dohání k šílenství. Nebo se mi ty brýle horkem zamlží. No. A ve chvíli, kdy už spokojeně ležím a čtu si mi začíná být horko, srdíčko se rozbuší rychleji a já musím po pěti minutách vylézt, protože to nevydržím.

Tímhle způsobem jsem si tedy vyzkoušela a potvrdila, že napuštěné vany s horkou vodou pro mě nic nejsou. A takové ty romantiky, kdy tam leží dva? To už vůbec. To bychom museli mít obří vanu, protože se šťoucháme, odkrvují se nám nohy, vodu cákáme ven... A protože si tedy nenapouštím vanu, nemám doma ani pěny do koupele.


Má první myšlenka tedy logicky byla "co s tím proboha budu dělat?". V DM boxu k tomu bylo i sprchové mýdlo, což jsem ocenila velice. Používat pěnu taky jako mýdlo? To jsem zamítla a postavila se k výzvě čelem a přelom roku 2016/2017 se snažila poctivě vanovat a pěnovat. Vždycky jsem nalila pořádnou dávku pěny do vany, abych ji co nejrychleji vypotřebovala...


Na přebale se píše, že pěna voní "smyslnou vůní růží, fialek a perel". Chemický květinový koktejl s ocáskem bych to nazývala. Vůně se mi moc nelíbila, přišla mi jako takový hokus pokus o květinovou zahradu smíchanou s orientálním kořením. To už se mi mnohem víc líbila lahvička, která mi přišla taková hezká, luxusní a inovativní. Nestyděla bych se jí mít někde ve spa. Přebal se jim moc povedl, o tom žádná. 

Pěnivost? Luxusní. To vám dělá úplný kopec pěny! Takže tohle splňuje na jedničku. Co se nějakých účinků na pokožku týče, ty jsem žádné neobjevila. Když lezu z vody, musím se vždycky namazat, protože jsem vysušená jak větvička. Pěna do koupele to nijak nezhoršovala, ale ani nezlepšovala. 


Nejradši na kosmetice mám to, když mi změní život. Pěna do koupele Balea mi ho nezměnila, nezačala jsem se ráchat v napuštěné vaně a žádnou další pěnu do koupele nemám. Ale to je samozřejmě otázka vkusu a rozmarů. Věřím, že si svoje publikum a fanoušky najde. 


Sprcha, nebo vana?




Komentáře

  1. Ja zbožňujem vaňu a kúpeľ. Žiaľ doma mám zatiaľ len sprchový kút :-D

    Suesanqa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To abys chodila na návštěvy k někomu, kdo tu vanu doma má :D

      Vymazat
  2. Já hrozně ráda ležím ve vaně, ale je to pro mě vzácnost, protože to můžu jen u rodičů. Doma máme sprchový kout. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám, že tu jsou milovníci van :) Třeba se to jednou taky naučím :)

      Vymazat
  3. Ja penu do kúpeľa používam tak 1-2x do roka, keď mám chuť na horúcu vaňu :D Ináč vyzerá celkom dobre :)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥