Saal Digital podruhé - barevná fotoknížka z Hallstattu


Pamatujete si ještě na článek o fotosešítku, který jsem si mohla vyrobit díky nabídce Saal Digital, která na mě vyskočila jako reklama na Instagramu? Byla jsem s ním hodně spokojená. Fotoknížky a fotosešity totiž miluju. Chybí mi to tisknutí fotek, které si pak prohlížíme, ukládáme do albíčem, otáčíme, zkoumáme... Pamatuju si, že když jsem byla malá, vždycky jsem se bála, že ty fotky zapatlám špinavými prsty (protože mi to pravděpodobně někdo řekl, ať si dávám bacha, že mám špinavé prsty a mohla bych ty rodinné klenoty upatlat). 

Saal Digital má totiž takovou reklamní akci. Když jí uvidíte, kliknete na odkaz a zaregistrujete se, dostanete kupón na fotosešit nebo fotoknihu v určité hodnotě, který platí 14 dní. Můžete si tak vyrobit svojí vlastní knížku vzpomínek. Koukala jsem se na jejich profilu na některé hezké fotoknihy a musím říct, že ty moje jsou hrozně nevkusné a jednoduché. Některé šikulky si totiž umí vyrobit třeba i vlastní fotobook. Když si dáte záležet, můžete mít překrásnou vzpomínku. 

Na fotosešit byl poukaz za 600 korun, na fotoknihu jsem dostala dokonce 900 Kč. A s tím už se dají udělat pořádné věci. Minulý týden jsem viděla dokonce i fotoobraz, ale nepovedlo se mi přihlásit. Uvidíme, jestli se mi podaří ho ještě chytit. 

Jak to celé funguje? Nejdřív si musíte stáhnout editor na tvoření fotek, který najdete na stránkách Saal Digital. V něm si pak vytvoříte projekt a už je jen na vás, kolik kreativity a času do toho vložíte. Mě i ta nejobyčejnější fotokniha bez úprav trvá docela dlouho. A to ani neupravuju většinou fotky před tím. 


Moje hotová knížka přišla kurýrem během několika dní, ještě rychleji než fotosešit. Knížku jsem si vybrala malinkou ve formátu A5 s tvrdými deskami a lesklými fotkami. Chce se mi tomu pořád říkat knížka, protože je taková malá, ňuňu a roztomilá. Fotoknihu jsem hned ošahala a byla překvapená, jak kvalitní je to papír. Jako kdybyste vzali dvě fotky a slepily je dohromady, je to prostě dvojnásobně tvrdé, než jsem u jiných knih zvyklá. Stránky jsou z kvalitního a tvrdého papíru. Jsou krásné, voní novotou a lesknou se. Do fotoknihy jsem si vysadila fotky z velikonoční dovolené v rakouském Hallstattu. Hrozně se mi líbí ty velké fotky přes dvě stránky (to jsem totiž taky u někoho viděla na Instagramu :D).

Knížku jsem vzala ven, abych ji nafotila s přírodou, proto se občas stránky trochu odleskují. Ale dost okecávání, pojďme se na ten můj výtvor podívat.


Tuhle fotku jste mohli vidět i na mém Instagramu.


A na závěr dvě kočičky :)



Jak se vám moje fotokniha líbí?



Komentáře

  1. Super, fotoknihy mám ráda:-) určitě bych využila na fotky holek :-)A ta tvoje je moc krásná, super fotky :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám moc ráda fotoknihy, proto mě tahle jejich akce hrozně baví :) Určitě by sis taky vyhrála :)

      Vymazat
  2. Hrozně se mi tyto fotoknihy líbí. Taky jsem už přemýšlela, že si nějakou nechám vyrobit.
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím, že je to jeden z nejlepších dárků, určitě jich plánuji ještě víc :)

      Vymazat
  3. Tak to vypadá bombasticky! :-o Jako zaujal mě už sešitek, ale knížka je ještě lepčejší! Jůůů! :-)
    A kočičky na konec jsou moc milunká ťuťu tečka :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Knížka je moc hezká, taková miloučká. Čekuj jim IG a chyť to taky :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥