Peelingové želé brusinka od Mara Naturals


Věříte na zázraky? A na přízraky? Já jo. Věřím na všechno, co se hejbe. Věřím na energie, vesmír, osudy, poslání a znamení. A věřím, že Brusinkový peeling Mara Naturals je sesláním ze samotného nebe, které mi mělo připomenout, že peelingování pokožky je boží věc. Že ne všechny solné peelingy štípou. A že je dobré se nezastavit a hledat to, co nám dělá dobře. V kosmetice i v životě.


Mara Naturals je pro mě poměrně nová záležitost. Na ozkoušení jsem dostala pár věcí od Míši z Krásná každý den a jsem z nich paf. Stejně na mě zapůsobila značka Joik, která mě okouzlila elegantními a sexy designy a jako bonus i skvělým účinkem. Teď takhle poznávám i Mara Naturals, neboli Márečka, jak mu doma říkáme. Už na první pohled je vám jasné, že to není žádný břídil. A první pohled je i v kosmetice to, čím se často při výběru řídím. Černá s růžovou? A ta růžová je ještě neonová a hází odlesky? A ta přelepka je snad ze sametu, jak je heboučká? A to černé šroubovací víčko? No to jsou prostě dokonalosti dohromady. A přitom je to hrozně jednoduché, vkusné a nápadité. Co myslíte? Aby se tahle krása cestou neošoupala, byl peeling zabalený ještě v ochranném plastovém obalu. 


Po odšroubování víčka na mě vykoukl staniol (tohle slovo jsem nepoužila už roky :D), další ochranná věc, která zabraňuje, aby se peeling vydal na cestu tam, kam se to po něm nechce. Po sloupnutí vás ovane ta nejsladší vůně na světě. Za brusinku bych ruku do ohně nedala, ale za celou nálož bombarů rozhodně. Mňam! A jak to krásně provoní koupelnu? A pokožku? Slinty slint. 


Když jsem se poprvé setkala s peelingem se solnými krystalky, tak jsem byla trochu nešťastná. Ty slané krystalky mě totiž pálily na nohou a štípaly na rukou. Však sůl, že? Desinfekční a k životu potřebná sůl. Vědomě jsem se tak solným peelingům vyhýbala a hledala radši cukrové, ty mě totiž neštípají. Solné i cukrové peelingy mají jednu obrovskou výhodu - rozpustí se na cimprcampr a nezůstane po nich nic, jen jemná pokožka. Neobsahují žádné zbytečné plastové kousky, které odplavou do oceánu a vrací se nám v tuňácích. Alespoň tyhle přírodní takové nejsou. Naopak, Peelingové želé Mara Naturals obsahuje celou řadu výživných složek, jako je třeba avokádový, ricinový a mandlový olej a vitamíny C a E.


Peeling je krásně jemný, želéovatý a mastňoučký. Když se s ním napeelingujete, nemusíte už pak po výlezu ze sprchy používat žádná další mazátka. Fakticky. Vyzkoušela jsem na vlastní suchou kůži. Na kůžičce nechává takový lehký film, který se do ní postupně vstřebá. Kůže navíc strašně krásně voní ještě dobrou chvilku. A voní pak i ručník a pyžamko. Jediné, na co si dávejte pozor, jsou mokré vlasy. Pokud se opeelingujete, umyjete si vlásky a ty pak hodíte na mokrá ramena, omastí se vám. Mi se to stalo jednou a od té doby si dávám pozor. Na kůži je ale peeling ohromně příjemný. Dokonce si s ním dávám i záležet a jemně peelinguju postupně celé tělo, od chodidel až po ramena a masíruju tak dlouho, dokud se peeling úplně nerozpustí. Pokožku krásně zjemní, prokrví a vyživí. 

Přišla jsem na to, že aby kosmetika nechala správný účinek, musím jí věnovat čas. Nebo ne kosmetika, ale celková péče o tělo. Nemůže to být jen šup sem šup tam hotovo, ne. Musím pěkně pomalu masírovat celé tělo od hlavy až k patě. Protože jedině tak se může pokožka prokrvit a prokrvení je ohromně důležitá věc. Díky produktům, jako je brusinkový peeling, se učím zastavit, zpomalit a užít si tu chvilku, kdy pečuji o své tělíčko. 


Brusinkový peeling je prostě boží, boží, BOŽÍ a Mara Naturals je teď moje nová oblíbená značka. Severské značky přírodní kosmetiky u mě dlouhodobě bodují, stejně jako severské detektivky. Nevím, čím to je, jestli to tam prostě tak dobře umí všechno namíchat, nebo je to jen shoda okolností, že se ke mě dostaly božské produkty. Ať je to jak chce, jsem unešená, okouzlená a zamilovaná ♥

Jaký je váš nejnej peeling?


Komentáře

  1. Tohle je článek, po kterém mám chuť okamžitě naběhnout do e-shopu, vykoupit peelingové zásoby od "Márečka", zavřít se s nimi v koupelně a vylézt možná až v pondělí ráno :-D Moc hezké!
    Hehe, "staniol" ve mně okamžitě evokuje chuť na čokoládu. Nevím, proč :-D
    Taky jsem po několika pokusech zjistila, že ač solné i cukrové peelingy vyhladí pokožku oba nádherně, přece jen ty sladké mám raději. Přece jen se nadarmo nepoužívá ta hláška o "sypání soli do rány", že jo. Stačí odřeninka a... Au :-)
    Jo a parádní postřeh o tom peelingování a umytých rozpuštěných vlasech. Sice se mi to ještě nestalo, ale "aha moment" je to užitečný!

    Bebe

    PS: nějak mi nejde odeslat komentář, tak kdyby jich skončilo nakonec na blogu pět, prosím si nechat jen jeden, ať nevypadám, jak šílená fanynka :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hehehe :D Takovéhle pocity mívám při čtení tvých recenzí. Někdy si poznamenávám "Bebe má ráda, musím vyzkoušet" :D

      K čokoládě staniol rozhodně patří :D Co by bez něj čokoška byla?

      A máš nějaké sladké oblíbené? Možná, že bude úplně nejlepší si je mixovat sama doma. Překvapivě mě tenhle vůbec neštípá, a to jsem myslela, že ze solných pojdu. Takový solný od Saloos mě štípal kdysi docela dost. Třeba jsem se nějak přetransformovala a solné mi už nevadí? Hm...

      Vymazat
  2. O značce jsem už slyšela, ale nic jsem nezkoušela. Vypadá moc zajímavě, no mě odrazuje sladká vůně, to fakt nemusím :/

    Praguetales

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš ráda sladké vůně? :-O A jaké máš radši? Kořeněné? Tuším, že Mara Naturals má sladkých vůní dost, ale třeba najdeš i něco, co by se ti mohlo líbit :)

      Vymazat
  3. Ten vyzerá parádne, už dlhšie po značke pokukujem, aspoň viem, čo si vybrať :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Toto je zatím můj nej produkt, který jsem vyzkoušela. Hned za ním je krém na ruce, ten krásně hydratuje :)

      Vymazat
  4. Mě nejvíc vyhovoval od ziaja cupacabana nebo nějak tak nevím má hnědý obal. ted mám od balea a je strašný

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hmm ten musel i krásně vonět, ještě pár věcí z dřívější "chemi" éry od Ziaja mám a krásně vždycky voněly :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥