Jmenuju se Verunka a napsala jsem knížku + SOUTĚŽ


Jmenuju se Verunka a k Vánocům jsem si splnila svůj velký sen. Vydala jsem (si) knížku! Jmenuje se Zbožňuju tě navždy a to knížka holčičí, veselá, smutná, dramatická i komická. Je plná holčičího povídání o tom, jaký ten život s chlapama a bez chlapů vlastně je. Už se pomalu dostává k prvním čtenářům a do knihoven a v příštích dnech spustím i její vlastní eshop. Pro vás mám jeden výtisk, který můžete vyhrát a přidat se tak k jedněm z prvních čtenářů, kterým se tenhle bestseller do rukou dostane.


Jak se zúčastnit soutěže?

1. Napište mi, jaká je vaše nejoblíbenější knížka a proč.

2. Sledujte můj blog přes GFC + alespoň jeden další LIKE na Facebooku nebo Instagramu
(Kdo by nechtěl sledovat přes GFC, ten dá like na FB, IG a soutěž bude na jednom z kanálů sdílet + do komentáře hodí link na sdílený příspěvek)

3. Do komentáře nezapomeňte napsat váš email!

Pro účast v soutěži musíte splnit všechny tři soutěžní úkoly. Účastník soutěže musí mít doručovací adresu v ČR nebo SR.

Do komentáře vždy napište, kde a pod jakým jménem mě sledujete, případně odkaz, kde soutěž sdílíte. 

Soutěž poběží do 6. 1. 2019. Pak si přečtu vaše knižní oblíbence a s pomocí odborné poroty (což jsem já a dva moji věrní přátelé) vybereme jednoho výherce, kterého budu kontaktovat emailem.

Šťastné a veselé soutěžení! ♥



Komentáře

  1. Jee, gratuluji. Knihu bych měla moc ráda, jsem vášnivá čtenářka. Určitě bych o ní napsala na svém blogu.
    Hned jdu na FB dát like a na IG taky ( tam jsem jako Siraelxy).
    barthova.m@email.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pardon, zapomněla jsem tu knihu. Je to Gabra a Málinka.....moje láska z dětství :-)

      Vymazat
  2. Ahoj,
    napsat jednu nejoblíbenější knihu je pro mě fakt těžké:-D Po dlouhém váhání uvedu knihu Čekanka od Julie Quinn. Vybrala jsem si ji, protože mi vždy zvedne náladu, hodně se u ní směji, některé scény jsou zase dojemné. Sleduji tě jako Hanka Blažková a na FB jako Hanča Číča Blažková. Můj email je hanicka.cica@seznam.cz.
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Ahoj, gratuluji ke knize:-). Čtu ráda již od dětství, takže vybrat jednu knihu není úplně jednoduché... ale vybrala bych nejspíše My děti ze stanice Zoo. Když jsem ji četla poprvé v době mých asi patnácti let, silně mě zasáhla - to jak syrově byla popisována skutečnost, to jaké byly životní osudy postav v knize, navíc fotografie na konci knihy příběh doplnily z jiného pohledu, kdy dostaly popisované osoby podobu... Mám dokonce už dlouho jeden takový plán nebo přání, podívat se někdy v Berlína na místa, která jsou v knize uváděna (byť je mi jasné, že dnes už budou vyadat úplně jinak). Mail je ssimka@centrum.cz a sleduji přes GFC jako Simona, na FB jako Simona Zahnašová

    OdpovědětVymazat
  4. Jej to krasne, ze si si knizkou splnila svoj sen. Ja mam rada knizky od Fredrika Backmana. Aktualne ma dost oslovila jeho najnovsia My verzus vy. Krasne myslienky nielen o tom, ako sa navzajom vsetci ovplyvnujeme.
    Kontakt: Kaviareň u mačky

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji. Knížka má i moc pěkný obal. Já mám ráda knihy o koncentračních táborech. Nejvíce si mi líbila kniha s názvem Utiekol som z Osvienčimu a tak bych si ráda přečetla zase něco jiného.
    GFC Genevra, fb Martina Kupčová. genevra43@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Milá Primadonnko Verunko,
    moc gratuluju k první knížečce! Veliký respekt a poklona až k zemi! Nejdu výjimečně soutěžit, jdu sem jen chválit, třepat Ti pravicí a popřát, aby knížka strhala žebříčky bestsellerů! Mně se strašně moc líbila a jen co díky své skleróze zapomenu půlku příběhu (což v mém případě není zas takový problém a je to někdy ukrutná výhoda i u seriálů), mileráda si ji přečtu znova! :-D :-*
    A abych byla přece jen trochu tematická, přidávám i nějaké další oblíbené knížky a autory! Vybrat jen jednu mi nějako nejde, tož pardon :o)
    Peter Mayle - Rok v Provence, Znovu Provence, Navždy Provence (u knížek se dá doslova snít s otevřenýma očima - člověk si hmatatelně představuje džbánek vínka, vůni levandule, hřející sluníčko a křupkavý croissant k snídani!)
    Dan Brown - Digitální pevnost, Inferno (ten typ knížek, které člověku vytrénují močový měchýř - protože při čtení jsem kolikrát tak dlouho oddalovala pauzu a nedokázala přestat číst, až jsem to skoro pustila :-DD
    Lenka Lanczová - cokoliv (jsem na ní vyrůstala a byly to první knížky, které jsem začala hltat ve velkém :-)
    Krásný víkend přeju!
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám v poslední době nejradši knížky od Ladislava Zibury, všechny tři. A to hlavně z důvodů, že mě nutí zamýšlet se nad svým životem, inspirují mě k různým dobrodružstvím a utvrzují mě v tom, že chodit pěšky je v pořádku. Často na mě totiž lidé koukají divně, když jim řeknu, že jsem šla do školy pěšky 4 kilometry. Jo, blbý srovnání! Ale ráda bych se někdy na takovou pouť taky vydala, ale nejspíš na to nebudu mít odvahu.

    sleduji tě jako Lenka Koubová jak přes GFC, tak na FB :)

    koubovalenka8@gmail.com

    Little Dreamer
    PS: Gratuluji ke knize, musí to být úžasný pocit!

    OdpovědětVymazat
  8. Vždycky když se mě někdo zeptá, jaká je má nej kniha, tak vždy odpovím stejně. Jedná se o knihu Netvor. Nevím, má pro mě takové své kouzlo, asi i z důvodů, co se mi v minulosti dělo :-) více bych se o tom rozepisovat nechtěla :-) děkuji, že to respektuješ!
    Přes GFC tě budu mile ráda sledovat, jen jsem v postranních panelech nenašla kolonku :-( tak aspoň tě podpořím na IG - nela_proch a FB jako Nela Prochazkova.
    cumanelka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Já miluji všechny knihy od Patrika Hartla, ale nejlepší byl Malý pražský erotikon :) Sleduji Vás na FB Petra Fer, petra.ferencikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat