Zázvor a santalové dřevo: Krém na ruce od YOPE


Čím dál tím víc si všímám, jak moc působí počasí na stav mé pokožky. Čas od času se mi kůže v nějakých místech zblázní a odmítne spolupracovat se vší kosmetikou, kterou mám doma. Ruce (ťuk ťuk) zatím dobrý, ale rty! V povánočním odpočívání odmítaly všechny balzámy na rty a nebyly k ukonejšení. Tak rychle jak to přišlo to zase odešlo a skoro ze dne na den byl klid. Bývaly doby, kdy jsem takhle bojovala se suchýma tlapkama. Krémy na ruce miluju a vždycky jich mám rozdělaných několik. Protože je ráda zkouším, povedlo se mi objevit i báječnou značku Yope a jejich obří temperkové krémy na ruce. 


Na vyzkoušení jsem si tentokrát z obchůdku Krásná každý den vybrala variantu Zázvor a santalové dřevo. V minulém desetiletí (malý novoroční vtípek) jsem vyzkoušela další dvě varianty - Šalvěj a zelený kaviár a Zelený čaj a máta. Všechny tři krémy mají rozkošný obrázek na přebalu, hebkou strukturu a zajímavou vůni. Právě podle ní si každý vybere svého favorita.


Krém na ruce zázvor a santalové dřevo obsahuje olivový olej a bambucké máslo, které skvěle vyživují. Obsažený zázvorový extrakt pomáhá k prohřívání, zlepšení krevního oběhu a stimulaci pokožky, která se tak lépe regeneruje. Santalové dřevo působí antibakteriálně a zpomaluje proces stárnutí. K tomu obsahuje krém navíc i arganový olej, který posiluje přirozenou odolnost pokožky.


Vůně zázvorového krému je ze všech tří má nejmíň oblíbená. Je zajímavá, orientální se zemitými podtóny a kořením. Na můj nos působí chladně a trochu cize. Je lehce nasládlá a vůbec ne přímočará. Voní mi trošku jako něco mezi desinfekcí, čerstvě vypraným prádlem a orientálním kadidlem. Můj nejvoňavější favorit byla kombinace Šalvěj a zelený kaviár, na druhém místě pak Zelený čaj a máta a na třetím zázvor a santalové dřevo.


Krém na ruce splňuje všechny body vysoko nasazené laťky jeho brášků. Má jemnou a hebkou konzistenci, rychle se vsakuje a nezanechává na rukách žádnou mastnotu. Báječně hydratuje, ruce jsou po něm pružné a hebké a při pravidelném používání nezaznamenávám žádné náznaky vysušení. Trvanlivost je nekonečná, krém používám od května a jsem po 8 měsících teprve v polovině. Navíc má krém hliníkový obal, to je pro mě velké plus a důkaz toho, že je Yope uvědomělá značka, která investuje i do recyklovatelných obalů. 


Tučňáčková bžunda na ruce v temperkovém vydání patří k hitparádě nejlepším krémů na ruce, co jsem kdy vyzkoušela. Pokud se vám zalíbí, doporučuju přečíst i recenze na stránkách Krásná každý den, kde uživatelky chválí i vůni. Každému nosík čichá jinak, proto věřím, že si i tato orientálnější varianta najde své milovníky. Moc děkuji za boží produkt k testování a doporučuju všema nevysušenýma prstíčkama. :)



Komentáře

  1. 👍👍 Obal, složení, vůně.....naprosto mě produkt nadchl ☺♥

    OdpovědětVymazat
  2. Mé rty vždycky zachránil balzámek od Havlíkovy apotéky. Krémy na ruce mám taky ráda. Lákala by mě vůně zeleného čaje s mátou.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥