Šmrdlátko na řasy, který nedělá vůbec nic - Kofeinové sérum na řasy


Kdysi dávno jsem šmejdila v DMku a objevila toto - Noční kofeinové sérum. Samozřejmě, že jsem to hned šupla do košíčku a upalovala domů, natěšená, že mám něco nového. Doma jsem si útlou tubičku prohlížela ze všech stran a marně hledala, na co to vlastně je. Nebo co to vlastně je. Pochopila jsem z kartáčku a jediného srozumitelného popisku, že to bude kofeinové sérum na řasy (asi), ale žádné potvrzení v češtině nevidím. Ani složení, když se to tak vezme. Pravděpodobně k tomu bylo ještě něco, čeho se mi nedostalo, možná krabička, možná pidi brožurka.


Sérum jsem tedy začala používat pravidelně na noc. Má docela hezkou vůni, takovou Alverdí klasiku, a když se ho nenanese moc, je příjemné. Když se ho naopak nanese až až, tak pálí do očí, až z něj slzí (chuděrky ta naše očka citlivá). Barvu má bílou, která se na řasách rozplývá a nebarví, kartáček je takový malý a šikovný a dobře se s ním pracuje.


Sérum jsem začala používat už někdy v roce 2017 (vyhrabala jsem zas nějaké staré fotky z nezrecenzovaného archivu) a pořád ho doma mám - půl roku připravené na stole, že to teda konečně sepíšu. Na začátku jsem si samozřejmě cvakla řasy, abych mohla postup obdivně pochvalovat, jenomže... Ani po měsíci nebyly řasy hustější, delší, krásnější. Vydržela jsem to pravidelně čtvrt roku a až pak se smutným konstatování usoudila, že jsem zas naletěla něčemu, co nic nedělá. Protože mi bylo produktu ale líto, začala jsem ho používat na obočí - ze dne na den jsem se rozhodla, že si ho přestanu po asi deseti letech vytrhávat a to dorůstání je docela legrační. No, ani tam jsem bohužel nezaznamenala žádnou převratnou změnu nebo urychlení růstu.


Vůbec netuším, co tím chtěli inženýři z Alverde říct a zajímalo by mě, jestli někdo tento historický artefakt taky používal a fungoval mu (protože to klidně může být jen mýma řasama). Produkt prostě nefungoval a naučil mě slepě nedůvěřovat všemu co v alverdím stojanu vidím.

P.S.: Řasy mi nejvíc zesílily a zkrásněly ve chvíli, kdy jsem začala pracovat z domova a přestala se denně malovat do práce...



Komentáře

  1. Tak tohle je docela průšvih. Bez uvedeného složení a ještě k tomu produkt nic nedělá. Je to škoda, protože podle názvu vypadá dobře.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Občas se něco nezadaří :D Zas mě to ale poučí nenakupovat něco, co nepotřebuju :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥