Nové přírůstky ze spolupráceod Saloos


Tuhle jsem přemýšlela, čím to je, že mi testování nových věcí trvá tak dlouho. Přišla jsem na to, že si je šetřím! Že je mi líto rozbalit nový krém, protože si ho chci schovat na slavnostnější dny. Že se nechci pouštět do nového olejíčku, když mám ještě pět nespotřebovaných... A tím se pak dostávám do zapeklité smyčky, kdy dlouho zkouším, všechno si šetřím a odkládám používání na budoucnost, a tím prodlužuju sepsání recenze. Druhou rovinou jsou i samotné účinky dlouhodobého používání přírodní kosmetiky. Ve finále jsou totiž všechny ty možné krémíčky a olejíčky tak účinné, že nepoužívám tolik kosmetiky, jako dřív, čímž mám menší spotřebu... Což je vlastně docela bezva. :D 

Než se k jednotlivým krásám postupně dostanu, ukážu vám alespoň, co mi teď zpříjemňuje jarní dny. Během února mi dorazil testovací balíček plný lahodných a voňavých kosmetik od Saloos. Vybrala jsem si dvě novinky, doplnila zásobu pleťových vod, dopřála si trochu čokoládky a něčeho sladkého bonbonkového.

Postupně se začínám zamilovávat do růžové péče. Dřív jsem jí moc nevyhledávala, ale teď má pro mě své vlastní kouzlo. Letošní novinkou je řada Bio královská péče, já si na testování vybrala Argan & Opuncie - Růže. Olejík používám jako večerní péči a zatím je moc příjemný. K tomu se mi zalíbila květinová voda Růže bio. Oleje je vhodné používat na mokrý podklad, lépe se tak vstřebávají a nenechávají pleť mastnou, a tahle kombinace se mi zatím skvěle osvědčila.  

Další lahodnou novinkou je Šlehané bio švestkové tělové máslo. Z něj mám asi největší radost, protože je naprosto DOKONALÉ - našlehaná struktura ke zbláznění božská a nádherná marcipánová vůně, kterou zajišťuje švěstkový olej, je EPICKÁ kombinace. K tomu jsem si jako tělovou péči vybrala jeden ze svých nej Saloosáckých produktů bio kokosovou péči Čokoláda. Pokud taky milujete kombinaci kokosu a čokolády, pak si hned při prvním otevření poslintáte tričko.

Poslední třešinkou na dortu je olej Granátové jablko, které voní jako ty nesladší bonpary. Granátová péče je určená pro starší a unavenou pokožku, protože pomáhá bojovat proti vráskám a navrací pleti vitalitu, ale já ji používám už od mladých let, protože nádherně voní a krásně vyživuje, takže se jí nemusíte bát. Naopak si myslím, že když se správnou péčí začnete včas, všelijakému vysušení v pokročilém věku můžete předejít (alespoň v to u sebe doufám :D). Úplně poslední je povzbuzující olej Lymfa fit, který jsem ještě jako jediný nezkoušela, protože nevím, kde je lymfa. :D Moc mě ale svými účinky zaujal, takže si jdu zjišťovat, kudy vedou lymfatické cesty.

Tohle jsou zatím všechny krásy, které podrobuji detailnímu testování a zkoumání. Co vás zaujalo nejvíc? Na co byste si chtěli přečíst recenzi jako první?


   

Komentáře

  1. Také je mi vždy líto do nové kosmetiky hrábnout, takže se prvně mazlím a teprve poté začnu používat :D Od Saloos bych ráda zkusila Královskou péči a dobře vypadají i ta másla.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš naprostou pravdu s tím mazlením, tak nejdřív jen tak okukuju a až pak se do toho pustím :D Královská píče je skvělá a másla... ach! Lahodnost ♥

      Vymazat
  2. Tak ako ty, aj ja to mám podobne s novou kozmetikou. Odkladám si ju na špeciálne príležitosti :D A rovnako to mám aj s oblečením a topánkami :D Ľudia ma vďaka tomu považujú za (mierne) divnú :D
    A najviac ma zaujala kokosovo-čokoládova kombinácia. Milujem tieto vône <3
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždycky mě děsí, že by mi ta báječná kosmetika moc rychle došla a to slavnostní oblečení se onosilo, takže jen visí ve skříni :D Tak jsem ráda, že taková nejsem sama :D Čokoláda kokos je fakt boží, musím se držet, abych to neochutnávala :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥