Argan + Opuncie + Růže = Královská péče od Saloos


Když se snoubí krása s nádherou, vzniká naprostá dokonalost. Ta se jmenuje Královská péče Argan & Opuncie - Růže a pochází z dílny olejových mistrů Saloos. Patří k letošním žhavým novinkám a já se díky ní znovu zamilovávám to jedné z nejkrásnějších květin, kterými růže jsou. 

Co mi tak paměť sahá, růže jsem milovala. U babičky na zahradě jich vždycky rostlo plno a já je chtěla čuchat, občas utrhnout a z okvětních plátků si vyrobit sukni pro víly. Děda nám takové zhýralosti ale nedovoloval, o růže pečoval a miloval je. Hýčkal si ty své vzácné poklady a my mohli jen tajně přičichnout, když se zrovna nedíval. Babička ale měla dovoleno z méně vzácné části vyrábět růžový sirup, který jsme si pak ředily s vodou nebo jím polévali puding. Růže pro mě byla vždycky symbolem síly, nedostižnosti a dokonalé krásy.


V kosmetice jsem se jim ale vyhýbala a především v té nepřírodní se mi skoro zhnusila, protože vůně spíš připomínala skříň staré paní než život mladého děvčete. Až s přírodní kosmetikou jsem jí zase začala přicházet na chuť, protože i vůně je věrohodnější. Přeci nebudu ve dvaceti (nebo třiceti) vonět jako stará babička! 

K mému dobru se už růžové kosmetice nebráním. Říká se, že růže představuje určitou životní fázi ženy, ve které nám pomáhá získat ztracenou ženskost. Je to totiž harmonizující květina, která navozuje balanc a vitalitu. Růže mají nádherné barevné a něžné květy, ale zároveň si je chrání ostrými trny, společně však tvoří dokonalou souhru. Tu dokáží přenést i na nás. Používání růžové (a vůbec vší) kosmetiky by pro vás nemělo být jen "namazat a spát", díky rituálům a malé znalosti složení si můžete vzít mnohem víc a třeba i trochu nasměrovat svůj vlastní život.


Královská péče od Saloos je spojením několika luxusních olejů - arganového, opunciového a růžového. Arganový olej je pravým králem v péči o pleť. Dokáže skvěle hydratovat, vyhlazovat a bojovat proti stárnutí. Dalším bojovníkem proti stárnutí je vzácný opunciový olej. K tomu je pro dokonalost přidaný olej z nejcennější damascencké růže. Touto kombinací vzniká výživná bomba, která pleť dokonale vyživuje a hydratuje, pomáhá jí získat mladý a svěží vzhled, pleť vypíná a vyhlazuje vrásky. 


K dokonalému zážitku se přidává i samotné balení. Pokud jste už od Saloos nějaký ten olej na pleť vyzkoušeli, tak znáte jejich skvělá kapátka. Toto je však úplně nový luxusní level! Do kapátka naberete tekutinu tak, že stlačíte horní čudlík. Jednak je to antistresové (jen si zkuste sami pomačkat a uvidíte) a druhak se tím zbavíme plastového ochranného víčka (k vidění třeba zde u moringového oleje), které se mi vždycky někam zakutálí. Krásný růžovozlatý obal oku lahodí a mléčné sklo jen dovršuje designovou dokonalost.


Jaký tento královský olejík je a jak ho používám?
Je báječný! Konzistence je akorát tak hutná - ne moc, ani ne málo. Používám ho jako noční péči na navlhčenou pleť (buď hned po sprše, nebo pleť navlhčím růžovou pleťovou vodou). Krásně se do pokožky vpíjí, stačí mi pár kapiček na celou tvář. Ta nezůstává mastná a ráno je hebká, jemná a připravená čelit náročnému světu. 

Druhý způsob, který jsem si zamilovala, je přidání jedné kapky do denního krému (velikost hrášku) - smíchám dohromady a lehký krém, který nemá dost hydratace, je najednou výživný. Doporučuju vyzkoušet!

Třetím způsobem, jak olej používám, je do jílových masek. Přidáním pár kapek se maska zjemní, nevysušuje tolik a pleť mi pak tak nezčervená.


Nesmím zapomenout na jednu z nejdůležitějších věcí, kterou je vůně. Olej voní nádherně, sytě, bohatě, hustě, žensky. Je to sladká vůně, která se táhne jako med. Je opojná, jako louka rozkvetlých růží, které se v horkém létě mírně vlní v tanci a svou vůní lákají zbloudilce. Je to vůně, která mě uspává, odnáší do říše sladkých snů, ve kterých je všechno v absolutní pohodě. Jen přičuchnutí navozuje pocity štěstí. Růžový olej je ženským olejem, který podporuje zdravé sebevědomí


Královská péče Argan & Opuncie - Růže si svůj název právoplatně zaslouží. Je luxusní, skvělá a báječná! Pleť hezky vypíná a rozzařuje. Vůni cítím ještě dlouho, je příjemná a okouzlující. Takhle nějak o sebe musí pečovat všechny královny a princezny. Pokud jste olejomilci a vaše pleť je po olejích jako divá, pak tuhle luxusní směs olejů budete milovat. K sehnání je na eshopu Saloos, v drogériích a všemožných obchůdcích se zdravou výživou a bio kosmetikou.


Komentáře

  1. Milá Verů, moc zajímavý produkt, nejvíc se mi líbí toto - růžový produkt...pro zdravé sebevědomí! ☺♥
    Víc takových lidí na blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Eri, děkuju moc za milý komentář :) Je to super, co všechno se dá "vyčíst" z jednotlivých ingrediencí a jak takovou růžičku použít k vlastnímu sebevědomí :) ♥

      Vymazat
  2. To vyzerá ako skutočne luxusný produkt, verím že ho tvoja pleť miluje! :)
    xoxo | Monica from https://lipstickverse.com/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá Moni, děkuju za komentář, je to opravdu luxus na entou :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥