Třpytkový balzám na rty Sladký polibek


Ahoj, já jsem Primadonnka a jsem balzámový závislák. Na stole mám před sebou 6 balzámů na rty, nespočet dalších v kabelkách, další mám v šuplíčku, na nočním stolku, v koupelně a na další se chodím alespoň koukat do drogérky. Mám jich tolik, protože jsou všechny úplně jiné a baví mě v jiných situacích. Některé mám ráda po ránu jako start do mazacího dne, jiné mi zachrání rty při vysušení. Každý má jinou strukturu a ta pestrost mě strašně baví. Proto jsem si na testování kosmetiky z eshopu NuSpring vybrala balzám na rty Sladký bozk (Sladký polibek) slovenské značky kosmetiky Kvitok (dříve Navia). 


Sladký polibek je přírodní balzám na rty. Jiné než přírodní už skoro nepoužívám, dělají mi totiž dobře a rtům opravdu pomáhají. Proto je i ráda zkoumám a sleduji, jak na ně rty reagují - ty, které fungují v chladném počasí, jsou naprd v létě, jemné letní nefungují v zimě a podobně. Tento balzám zkouším od června, jeho vlastnosti přes zimu mě teprve čekají, ale už teď vím, že se na něj budu moct plně spolehnout.


Hned při prvním namazání mě překvapila jakási hutnost a tuhost, na kterou nejsem u balzámů zvyklá. Není to ale špatná hutnost, naopak! U spousty balzámů mám ten problém, že jsou jemné a po pár minutách o nich na rtech ani nevím. U Sladkého polibku to tak není, na rtech zůstává dostatečně dlouho. Nedělá ale žádný citelný film ani nepříjemnou vrstvu. Je prostě dostatečně hutný, aby na rtech vydržel, zároveň ale jemný, aby na rtech nepřekážel. 


Obal má krásný, design produktů Navia mám moc ráda, protože je hravý, veselý, originální a k přírodní kosmetice krásně sedí. S balzámem se krásně manipuluje, nikde se nic neodírá a víčko skvěle sedí. Balzámek má vínovou burgundy pivoňkovou barvu a voní sladce po malinách. A taky má jemné a něžné třpytky. Měla jsem trochu obavu, že bude moc pigmentovaný a ze rtů udělá devadesátkovou diskotéku, ale vůbec to tak není. Nanáším ho zásadně bez zrcátka, žádné barevné šmouhy okolo rtů nedělá. Lehce tónuje do štavnata. A třpytky? Ty na rtech skoro vůbec nejsou vidět. Abych si jich všimla, tak musím nastavit tvář sluníčku a zrcátko hodně přiblížit namalované puse.


Úplně nejvíc mě na balzámku baví jeho účinky. Je výživný, funguje jako spolehlivá ochrana "na ven", dostatečně hydratuje a uzdravuje suché rty. Často s ním máznu ráno "pro radost" a půlku dne nemusím žádné další balzámy řešit. Ráda si ho dávám na noc jako výživnou masku. Je úplně jiný než všechny ostatní balzámy, které mám, oproti nim je hutnější a výživnější. Spolehlivě shrábne do kapsy všechny proslulé balzámové značky. Jsem na něj a na značku Kvitok hrozně pyšná. Zakladatelka Martinka ušla velký kus cesty a dokázala vytvořit skvělou kosmetiku, která je pořád lepší a lepší a jde solidně kupředu.

Děkuji moc obchůdku NuSpring za tak skvělý produkt na zkoušení, jsem z něj nadšená a doporučuju všemi obnovenými rtovými buňkami. :D Pokud jste se do něj zamilovali na první pohled a chcete vyzkoušet, koukněte se na Balzám na rty Sladký polibek Kvitok sem. Věřím, že vám poslouží stejně dobře, jako mně. 


Komentáře

  1. S balzámy to máme asi všechny úplně stejné, také jich mám hromadu a jsou všude, přesto mám stále nové a nové :D Tenhle balzámek vypadá nádherně, barvička krásná a musí i božsky vonět.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi budeme všechny balzámové závislačky :D Nemůžu si pomoct, je to tak boží produkt, že jich musím syslit hodně a představa, že mi dojdou, je hrozná :D :D :D

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥