Vánoce v létě - co jsem ulovila ve výprodeji?


Občas hřeším. K mým prohřeškům patří nepřírodní kosmetika, na kterou občas dostanu chuť. Nejčastěji to jsou rtěnky, občas taky péče o tělo (nebo o domácnost). Naposledy jsem se nechala zlákat výprodejem zimní limitované edice sprchového gelu Aroma Ritual od Dermacolu. Nutno říct, že jejich čoko-pomeranč a káva patří k těm nepřírodním, na které stále s láskou vzpomínám a čas od času je naděluji lidem, protože jsou prostě voňavé a ách. Rozkošný obal se sněhuláčkem se mi zalíbil, cena ve slevě taky, tak jsem si udělala radost. 


S prcháč je průsvitný, má gelovou konzistenci a překvapilo mě, jak jemně pění, skoro až vůbec. Vůně je sladká, něco mi připomíná, ale nedokážu ji k ničemu zařadit. Je to spíš taková "vánoční směs" - jako kdyby se smíchalo cukroví, františky, punčák, svařák, k tomu ještě krapet parfumérie a výsledek by byl prostě neurčitě sladký. Je to příjemná vůně, ale asi jsem čekala něco konkrétnějšího.


Buď je sprchový gel docela šetrný, nebo mám odolnou pokožku, protože mě vůbec nevysušuje a po sprše necítím takovou tu urgenci honem namazat nebo vyschnu, jako se mi to dřív s kosmetikou z drogérek stávalo. Možná je to i tím nepěněním. Pokud jste ho taky zkoušeli, jak jste se po sprše cítili? Vysušoval vás?


Dermacol mám docela ráda a myslím, že to není poslední produkt, který mě v drogérce zláká. Kromě sprchové řady Aroma Ritual mě taky dost baví jejich matné a dvoufázové rtěnky. Návrat ke konvenční kosmetice v plánu sice nemám, ale taky nad sebou nedržím bič a když si jednou za čas vyhodím z kopýtka, je to pro mě radost a zároveň taky ujištění situace na trhu. Přírodní kosmetika u mě v pečující oblasti vede, v dekorativní zatím trošku pokulhává.

Čím jste si naposledy udělali radost vy?

Komentáře

  1. Tady se mi především líbí obal. :) Ten je fakt super. Jinak moc jsem jejich sprchovým gelům nepadla na chuť, někdy mi přijde že je to až moc uměla vůně. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
  2. Mě už zaujal jen tím svým obalem. Jednou jsem měla sprchový gel od Dermacolu a moc hezky voněl. Jo a ty jejich rtěnky mám taky ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
  3. Já ty jejich sprcháče miluji. Do čoko-pomeranče bych se schutí i zakousla. Naše malá má nejdradší grep :D ve sprše si převážně hraje s ním :D

    Produkty značky Fit-day

    OdpovědětVymazat
  4. Jee tyhle sprcháče od Dermacol si pamatuji jak byli jeden čas hrozným hitem a kdo ho neměl, jakoby neexistoval :-D Já mám ráda grep a par takový ten tropical, kokos, ananas, ten je můj oblíbený.
    Dekorativka u mě též pokulhává ale upřímě mě ani přírodní neláká. Myslím si, že tolik toho na sebe zas nepatlám aby mi to do budoucna výrazně uškodilo.

    Terezah-style

    OdpovědětVymazat
  5. Já jsem si nedávno udělala radost nákupem přírodních přípravků a různých věcí z eshop greenmat . Narazila jsem na něj nedávno a hned poté, co jsem na něj narazila mi ho dokonce doporučila i známá. Musím uznat, že je to něco, na co se opravdu stojí za to kouknout.

    OdpovědětVymazat
  6. Sprcháč už je v nabídce docela dlouho, já ho ale objevila teprve nedávno :-) možná ještě lepší je s čokoládovými lanýži. Ten už jsem měla asi 10 x a stále se ho nemůžu nabažit. Jen to balení je nepraktické a jak je sprcháč hustý a krémový, vždycky mám nehezky zdeformovanou tubu, vymačkávat se musí opravdu silou :-D čoko naopak pění hodně a sametová pěna je skvělá i na holení :-)

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥