Ovesný make-up v barvě medu od Ere Perez


Stala se mi věc. A to taková, že jsem v jednu chvíli neměla doma žádný tekutý makeup. Což není vlastně vůbec žádná tragédie. Naopak jsem to pár dní brala jako radost z toho, že konečně opouštím svět chemie (protože poslední tekutý makeup jsem měla tenhle a vyhodila jsem ho po letech prošlosti) a zavítávám do světa minerálních makeupů (protože mám ještě pořád tento a je snad nekonečný) a prostě změním celou svou malovací rutinu.

Vždycky, když si něco takhle zásadního řeknu v hlavě, tak jdu už za hodinu udělat přesný opak. Do týdne se mi proto doma sešly hned čtyři (!!!) tekuté mejkapy - dva z výprodejů od Alverde a dva od Míši z Krásná každý den. Dneska se podíváme na můj nejoblíbenější (protože spoiler hned na začátku je nejvíc) od Ere Perez.


Kosmetickou značku Ere Perez jsem poznala až letos díky Míše, která ji nově zařadila na svůj eshop. Jako první jsem vyzkoušela zelené povzbuzující sérum, do kterého jsem se absolutně a platonicky zamilovala. Na zkoušení mám ještě rtěnku a tekutý make-up v odstínu med - honey (který je samozřejmě k mému štěstí při psaní recenzí vyprodaný :D). 


Řeknu vám, že vybírat makeup bez zkoušení po internetu není ten nejlepší nápad. Jenže já mám problém ho správně vybrat i v obchodě! Nevím, jestli je to tím umělým světlem tam, nebo tím, že si testery zkouším na ruku a ne na pleť, ale to, co mi v drogérce přijde jako ONO, je doma úplně jiný odstín, než má moje pleť... Asi proto jsem si domů přitáhla čtyři různé odstíny. Honey je z nich nejlepší a nejpřirozenější pro mou pleť. Barvě na tubičce není vůbec podobný (a na každém monitoru bude barva taky vypadat úplně jinak), mnohem víc mi připomíná světlejší Couleur Caramel. Barva má teplejší podtón, je středně "sytá" a lehce do růžova. Pokud máte makeupy v barvě "peach" - broskvové, tak by vám mohla vyhovovat.


Moc moc moc se mi líbí lehkost makeupu, dobré roztírání a přirozené rozjasnění. Nedávám si ho moc, jen tak k projasnění a sjednocení pleti, nemám zájem o antukovou omítku, ale aby pleť mohla po celý den dýchat. Přes to ještě přepudruju a jsem s ním spokojená po celý den. Nedrolí se, nemapuje, nezalézá do vrásek.

Co mě trošku irituje, je tuba alá zubní pasta. Je z hrozně zvláštního materiálu, na omak je to takový studený plast. Byla jsem zvyklá na makeupy ve skle s pumpičkou a chvilku mi trvalo přijít tady tomuhle na chuť. Časem a používáním jsem si zvykla. Výhoda je, že má šroubovací víčko, které dobře těsní, takže nevysychá a nedělají si tam takové ty tvrdé zaschlé žmolky, jaké se dělají právě u těch pumpičkových.


Přírodní make-up Ere Perez obsahuje výtažky z ovsa a broskve, které pomáhají chránit pleť proti volným radikálům. Nemusíte se bát žádných chemických koktejlů, naopak dopřáváte své pleti to nejlepší, co nejen maluje, ale i vyživuje. Je to příjemný make-up a líbí se mi jeho minimalistická jednoduchost (i při aplikaci). Druhý odstín se jmenuje Latte a je vhodný pro světlejší pleť. Základem obou těchto makeupů je ovesné mléko, které je dělá hezky jemné a vláčné. Pokud nenajdete svůj odstín, tak nezoufejte - Ere Perez má v rukávu ještě makeup s quinoou (ve skle), nebo minerální makeupy.

Já jsem s ním moc spokojená a jsem zvědavá, jak dlouho mi ještě vydrží. Tubička mi přišla na začátku malá, ale při mé malé spotřebě to vidím ještě tak na rok minimálně :D

Koukněte na něj tu, celou značku Ere Perez prozkoumejte tady a radši se po obchůdku Krásná každý den moc nerozhlížejte, je tam tolik lákadel, že je těžké odolat :D  


Komentáře

  1. Ten vypadá super Verunko. U Misi z Krasnakazdyden jsem uz dlouho nic neobjednala. Musim to napravit ❤

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je moc fajn, Lucinko :) Blíží se Vánoce, tak už taky pokukuju, co komu od Míši objednám :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥