Švestkové nebe s vůní marcipánu od Saloos


"No proto!" hrozím prstem na textový editor v bloggeru. Inženýři v Googlu ho totiž inovovali tím způsobem, že jsem nemohla několik týdnů (ba měsíců) nic najít! ALE z čista jasna je všechno sice ne na svém místě, ale alespoň logicky dohledatelné. Halelůja! Můj psací zásek se už pomaličku odblokovává a čas od času mě přepadne chuť se do recenzování pustit - třeba teď. Mám tu kupu novinek od českého krále olejové péče Saloos a dneska se podíváme na tu, ze které mám největší radost - Šlehané bio švestkové tělové máslo. Zatím jsem od Saloos vyzkoušela spoustu olejové péče, a protože ji já i má pokožka velmi milujeme, radovala jsem se, že se vrhají do nových vod a přinášejí nám lačným mazatelkám tělové máslo.

Pokud jste už četli recenzi na švestkový olej (nebo ho dokonce sami vyzkoušeli), tak víte, že se jedná o nádhernou luxusní intenzivní sladkou vůni marcipánu. Tu byste asi čekali spíš od mandlí, ale právě švestkový olej je tajnou přísadou mandlové péče, díky které voní po marcipánu. Miluju marcipán a asi si umíte představit tu opojnou radost, jakou ze švestkového oleje mám. Stal se váženým členem mé koupelnové mazací armády a už ho nikdy nechci nemít.

A teď přišlo šlehané tělové máslo a mně se obrátil svět naruby. To je totiž taková SLAST nádhera RADOST božskost ÚŽASNOST dokonalost!

Ach můj bože! Tohle jsou obláčky chycené v krabičce!


Ve složení najdeme dvě krásné ingredience, které z máslíčka dělají nejen požitek pro pokožku, ale zastupují i důležitou výživnou část - už zmiňovaný kouzelný švestkový olej, který má protizánětlivé účinky, proto se hodí na citlivou, problematickou a náročnou pleť. Pokožce dodává hloubkovou hydrataci, obsahuje také vitamín E a omega mastné kyseliny. Pleti navrací mladistvý vzhled, vyhlazuje vrásky, působí proti pigmentovým skvrnám a vyhlazuje pokožku. K tomu přidejte krále kosmetických pečovadel bambucké máslo a získáte naprostou bombu. Bambucké máslo je totiž nabité vitamíny A a E, působí jako antioxidant, bojuje proti vráskám a chrání pokožku proti vnějším vlivům. Hydratuje, regeneruje a je tak šetrné, že se hodí i při péči o ekzematickou nebo aknózní pokožku. Je báječné i pro vlasové zábaly a používá se i jako účinná pomoc po opalování. Jak si to tu tak vypisuju, hned si budu muset jedno čisté bambucké máslíčko domů koupit. Skvělé je třeba toto, to už mám lety vyzkoušené. 

Když se tyhle dvě ingredience spojí, dají vzniknout tak lahodné péči o pokožku, až bych brečela! Švestkové tělové máslo je tak nádherně nadýchané. Když do něj zajedu prstem, tak mi pod ním úplně křupe a praská, je to slyšet, jak se zabořím do našlehaného marcipánového obláčku. Má neuvěřitelnou konzistenci - hebkou, ale zároveň pevnou, taky jemnou, ale přesto hutnou. Na pokožce okamžitě taje, skvěle se roztírá a stává se z něj výživný olej, který se vcucne cobydub. Pokud čekáte tělové mléko, o kterém po chvíli ani nevíte, tak tady jste vedle - toto je máslo a to rozhodně není suché. Na pokožce ještě dlouho zůstává ta nádherná vůně sladkého marcipánu a hořkých mandlí. 


Nevím, jestli je to z textu dost jasné, ale MILUJU HO a děsím se dne, kdy vyškrábnu poslední zbytečky. Zatím si ho šetřím, ale má docela dobrou výdrž. A to blaho, vážení! To jsem už dlouho u pečující kosmetiky nezažila. Krásně zklidňuje pokožku po holení (a pokud holíte trhátkem a následně mažete jak blázen ty červené ťupky, co na nohách vyskáčou, tak vám toto máslíčko pomůže je velmi rychle zklidnit). Pokožku taky báječně hydratuje a zachovává sametově hebkou. Je to absolutní zázrak a pořád nemůžu pochopit, jak se něco tak nebeského dalo vmáčknout do (hliníkové, juch!) krabičky. Musím Saloos moc moc moc pochválit, takovouhle novinkou nasadili velmi vysokou laťku a ani bych se nedivila, kdyby je už pro letošek nikdo nepředhonil.

Šlehané bio švestkové tělové máslo od Saloos seženete tady na jejich eshopu, v drogérkách, zdrávkách a všech dobrých obchůdcích.


Komentáře

  1. Vypadá skvěle a ta vůně musí být úžasná. Myslím, že mu neodolám, až ho někde uvidím.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Martinko, je to opravdu božkost! Pokud miluješ marcipán, toto je must have. Doufám, že si ho taky zamiluješ ♥

      Vymazat
  2. Och, tak asi vidim, čo idem kupovat... :-D už aj idem bludit po stránke saloos - dufam, že maju aj slovenský eshop. :-)
    Štýl ženy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koupila jsi? :D Kdyby nebylo na eshopu, tak je mají v DMku a určitě i v dalších drogérkách :)

      Vymazat
  3. Verů, tak tento produkt mě hodně zaujal. Obal ve mě evokoval noční hvězdnou oblohu. Krásný víkend přeji. ☺♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je krásná asociace, Eri - opravdu připomíná krásnou noční oblohu :)

      Vymazat
  4. A já si ani nevšimla, že blogger změnili :D ale četla jsem o tom na Facebooku :D
    Už minule na švestkový olej jsem psala, že si ho musím pořídit a ještě jsem to neudělala. Jsem lemra :D a tohle chci stejně jako ten olej! :D

    Little Dreamer

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba to k tobě ještě přijde a spouštějí to postupně :D Syčáci! Hele, jestli sis nepořídila švestkový olej, tak ho přeskoč a jdi do tohodle :D Na jaro a léto mi to přijde lepší. A olejík pak zase na podzim :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkuji za komentář ♥